Fredrik Öst i Erik Kockum:

„Stvorite neprijatelje i osvojite fanove“

Dvojac agencije “Snask” iz Štokholma Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije. Ako se brendovi plaše da stvore neprijatelje, oni nikada neće stvoriti ni prave poštovaoce i ljubitelje brenda, a danas fanovi postaju ambasadori, influenseri, koji su glavna pokretačka snaga za brendove.

“Kada radite nešto što niko ne mrzi, niko neće ni voljeti. Kompanije i brendovi danas trebaju imati mišljenja i stati iza njih. Oni takođe moraju da nauče kako da se istaknu u svijetu koji sve više postaje preplavljen bukom. Provešćemo vas kroz naš jedinstven način rada sa brendovima kojima pomažemo da budu vidljiviji”, poručuju Fredrik Öst i Erik Kockum.

Snask je internacionalno poznata kreativna agencija koja se bavi brendiranjem, dizajnom i filmom. Drugu godinu zaredom našli su se na Top 50 listi globalnih kompanija, za koje bi kreativci „ubili“ da rade, u društvu kompanija kao što su sa Tesla, Nasa, SpaceX, Apple, Google i mnoge druge.

“Trudimo se da izazovemo industriju da radi stvari drugačije. Obožavamo nekonvencionalne ideje, šarmantne osmjehe i stvarne emocije. Stari konzervativni svijet vidimo kao izuzetno dosadan i kao našeg najvećeg neprijatelja”, vizija je SNASK agencije.

Za samo 72 sata napisali su knjigu “Make Enemies & Gain Fans: The true and unraveling story about SNASK” u kojoj otkrivaju svoj put razvoja agencije SNASK u prvih pet godina postojanja. Priča o tome kako su počeli da slikaju svijet u ružičasto i shvatili da to rade prilično dobro. To je putovanje u cilju stvaranja velikog brendiranja, ružičastih laži, smjelih ideja, odličnog dizajna i puno zabave. Pohvaljeni su od strane gurua dizajna, kao i vlasnika kompanija i menadžment konsultanata.

Fredrik Öst je osnivač i kreativni direktor agencije, dok je njegov partner Erik Kockum i Account Executive. Više informacija o njihovom radu možete pronaći i na www.snask.com

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03 će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com.
Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave! Komunikacija je beskonačna! Vidimo se na Play Media Day 03.