I Daglas Arelans stiže na Play Media Day 02!

I Daglas Arelans stiže na Play Media Day 02!

Medijski ekspert Daglas Arelans održaće predavanje na regionalnom događaju Play Media Day 02 i predstaviti najbolje medijske alate i platforme, koji će pomoći kvalitetnijem funkcionisanju medija na tržištu.

Play Media Day 02 će 19. maja ugostiti preko dvadeset svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka iz oblasti kreativne industrije, marketinga, digitalne promocije, medija i odnosa sa javnošću.

Daglas Arelans je suosnivač Sourcefabric kompanije, češkog neprofitnog instituta koji je zadužen za razvoj Open Source alata za redakcije. Daglas je rođen u Americi, a živi u Češkoj od 1992. godine. Svojevremeno je radio kao savjetnik za nove medije, te kao direktor specijalnih projekata u kompaniji Contactel (podružnici TeleDanmark).

Suosnivač je First Tuesday Praha, organizacije koja je posvećena unapređenju internet Start Up-a. Daglas je član uprave Centra civilnog društva u Pragu, koja promoviše civilno društvo u Istočnoj Evropi, Rusiji i srednjoj Aziji. On je takođe i radio DJ na Prag Radiju 1.

Za sve institucije, kompanije i agencije, do 19. aprila je dostupna posebna ponuda kupovine kotizacija “3+1 GRATIS”, koja će pružiti mogućnost dolaska većeg broja zaposlenih. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com.

Od 10. aprila, svi zainteresovani posjetioci koji žele novu dozu avanture, team building, rafting i ručak u prirodi, biće u prilici da kupe i poseban Adrenalin Play Media paket. Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Izvor: mondo.ba

OSTAVITE KOMENTAR:

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Kontakt

Javite nam se!