Ivan Živković:

Ima li digitalna agencija budućnost?

Od digitalnog marketinga očekivali smo mnogo. A šta smo dobili? Postoji li danas digitalna agencija? Ako postoji, šta je ona i koja je njena uloga? Ima li ona kao takva budućnost? Ovo su samo neka od pitanja koja će biti otvorena i na koja će pokušati dati odgovor Ivan Živković, Managing & Creative director, agencije Pioniri iz Beograda, na predstojećem 3. po redu regionalnom komunikacijskom događaju Play Media Day 03 koji će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci.

Živković će govoriti i o tome šta su marketinški stručnjaci željeli, a šta su dobili razvojem digitala. Ima li suštinske razlike između digitalnog i tradicionalnog marketinga? Dotaći će se i toga šta ima novo u digitalnom marketingu i čime se sada bavimo. Otkriće nam šta je sljedeće i kako će izgledati agencija 2030. godine.

Kako živimo u digitalnom svijetu i svi aktivno učestvujemo u globalnim transformacijama, ne propustite ovo predavanje ako želite da budete dio tih promjena.

Ivan Živković, sa više od 15 godina svestranog advertajzing iskustva, tvorac je mnogih poznatih brendova i kampanja. Sa svojim timovima stoji iza nagrađivanih kampanja, nastupa brendova na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima. IDEA, Staropramen, Guarana, Metalac ili Drina plastika su samo neki od njih.

Prije pokretanja agencije Pioniri radio je za brojne advertajzing agencije u zemlji, a u “prethodnom životu” i kao novinar. Sa 30 godina postaje najmlađi kreativni direktor u zemlji u agenciji FCB Afirma, kasnije u i LPT Communication nastavlja rad na istoj poziciji, a prije toga radio je i za Ovation/BBDO i dizajn studio Unibrand.

Posljednjih nekoliko godina dio je stručnog žirija nekoliko regionalnih i lokalnih festivala – SoMo borac, Kaktus festival, Effie nagrade. Sa željom da mijenja kritično stanje marketing industrije u zemlji i preispituje sve njene tekovine i pojave, piše sa kritičkim osvrtom o domaćem advertajzingu u svom nedeljnom blogu pod nazivom 5 marketing crtica.

Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com. Iskoristite priliku i do 20. aprila obezbijedite kotizaciju po 30% nižoj cijeni. Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave! Komunikacija je beskonačna! Vidimo se na Play Media Day 03.