Osvoji Huawei P20

na Play Media Day 03!

Svi posjetioci koji budu dio događaja Play Media Day 03, koji se održava 08. juna u Banjaluci, imaće priliku da osvoje oficijelni telefon događaja – Huawei P20!

Play Media Day 03 i Huawei pozivaju sve učesnike da tokom događaja kreiraju originalnu i zanimljivu fotografiju, te da je podijele na svom Instagram profilu uz hashtagove #HuaweiP20, #SEEMORE, kao i #playmediaday03, a najsrećniji učesnik ili učesnica osvaja najnoviji model Huawei P20, koji je nedavno predstavljen na svjetskom tržištu!

Huawei P20 oslanja se na čvrste temelje svog prethodnika sa potpuno novom zadnjom Leica dual kamerom sa sočivom od 12 MP i veličinom piksela do 1.55 μm, kao i monohromatskim sočivom od 20 MPx, koje mu omogućava fotografisanje u uslovima lošeg osvjetljenja. Bitno je napomenuti i prednju kameru od 24 MP. Ovaj model pametnog telefona donosi unaprijeđen sistem kamera koji omogućava veći prijem svjetlosti i više detalja za ljepšu fotografiju.

Radi se o trenutno najboljem mobitelu na domaćem tržištu kojeg odlikuju vrhunske karakteristike.

Uređaji HUAWEI P20 serije imaju stabilizaciju sa šest osa i napredni usporeni snimak od 960fps, što je 4 puta više od standardnog 240fps učinka i hvata detalje koje je nemoguće vidjeti golim okom. U saradnji sa kompanijom Google, HUAWEI P20 serija podržava Google ARCore što donosi napredne AI mogućnosti.

Dodatne informacije o nagradnoj aktivaciji potražite u Huawei promo zoni na događaju Play Media Day 03.