Ovog petka Play Media Day 04

okuplja kreativnu industriju u Banjaluci!

Ovog petka, 07. juna Play Media Day 04 će okupiti predstavnike najuticajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regiona! Regionalni komunikacijski događaj predstavlja najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista, na novoj atraktivnoj lokaciji CineStar 4DX Delta Planet!

Ovogodišnji program je smješten u tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.
Kompletna agenda događaja je dostupna na linku: http://playmediaday.com/program/
Dijana Tepšić, direktorica programa Play Media Day 04, ističe da je u ime Play Team-a, kao organizatora događaja izuzetno ponosna, na veliko interesovanje učesnika iz cijelog regiona.
“Ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj okuplja mnoštvo posjetilaca iz cijelog regiona, te smo zbog te činjenice izuzetno srećni i ponosni, jer će mnogi od njih upravo dolaskom na Play Media Day, po prvi put boraviti u Banjaluci. Trudili smo se da svim posjetiocima pored kvalitetne edukacije i raznovrsnog programa, ponudimo i odličnu zabavu. Ovo je prilika za povezivanje i stvaranje novih poslovnih saradnji i prijateljstava. Kreativna industrija kao vodeća rastuća industrija i komunikacijski trendovi, iz dana u dan se mijenjaju, te nam ovakvi događaji služe kako bismo konstantno napredovali u ličnom i profesionalnom razvoju, te bili što konkurentniji na tržištu rada koje je sve izazovnije”, ističe direktorica programa.
Dodaje da se najbolje uči putem primjera dobrih praksi i iskustava, kao i da ćemo upravo u okviru programa Play Media Day 04, imati priliku da vidimo i čujemo koji su to najnoviji trendovi, najbolja znanja i prakse u regionu i svijetu.
Pored bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, kao i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg ljetnog FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gastby baru u samom centru Banjaluke, uz odličan muzički program i ugodnu atmosferu.

Detalje o događaju i kotizacijama, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com kao i na društvenim mrežama Play Media Day.
Za veće PR i marketing timove, koji žele da budu dio Play Media Day 04, omogućene su dodatne pogodnosti. Za dvije kupljene ulaznice, organizatori treću daju besplatno, dok za tri kupljene kotizacije, dvije idu na poklon. Najbrži studenti koji se registruju, imaju mogućnost da kotizacije obezbijede po najpovoljnijoj cijeni, u iznosu od 25 eura.

Partneri ovogodišnjeg Play Media Day su Delegacija EU u Bosni i Hercegovini, OSCE, Grad Banjaluka, Addiko Bank, Mtel, Huawei, Molson Coors i Staropramen, Teleklik, Sensation, Franck, Manja, Avon, Hotel Vidović, Gatsby, MS Group, Travel4Fun, Pickbox i CineStar.

Vidimo se u petak, 07. juna, na Play Media Day 04 u Cinestaru 4DX Delta Planet, Banjaluka!