PLAY MEDIA DAY 01

Prvi Play Media Day održan je 27. aprila 2016. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Regionalni komunikacijski događaj privukao je oko 100 učesnika iz oblasti marketinga, PR-a, kreativnih sektora kompanija, kao i medija, ponudivši mnoštvo kvalitetnog sadržaja.

Prisutni su imali priliku da saznaju zanimljive i korisne informacije, koje će im pomoći u unapređenju poslovnih znanja i vještina. Teme koje su bile zastupljene na jednodnevnom događaju su: „Digitalni trendovi“, „Zabava 360ᴼ”, “Weekend u brojkama”, “Weekend je u gostima” “Bilo kuda, digital svuda”, “Ko sjedi za stolom”, “Od potrage za identitetom do Londona”.

Najveći i najkompetentniji stručnjaci iz ovih oblasti nesebično su sa prisutnima podijelili svoja višegodišnja iskustva, ali i istakli da se trendovi u oblasti digitalnih medija, PR-a i kreativne industrije veoma brzo mijenjaju. Za sve one željne novih znanja i ideja, Play Media Day je bio savršena prilika za razmjenu znanja, vještina, iskustava i najboljih praksi.

Prvi ovakav događaj u Banjaluci je bio odličan temelj za pozicioniranje Banjaluke, kao jednog od centara kreativne industrije regiona. Mnogobrojni pozitivni komentari učesnika su bili vjetar u leđa za pripremu narednog regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 02.

PREDAVAČI - PLAY MEDIA DAY 01 - 27.04.2016

Boris Kovaček
Nikola Vrdoljak
Tomo Ricov
Saša Đorđević
Marko Feher Potkozarac
Igor Todorovac

PLAY MEDIA DAY 01 GALERIJA