Play Media Day 02: Ko je za adrenalinsku avanturu?

Play Media Day 02: Ko je za adrenalinsku avanturu?

“Adrenalin play media day 02” oduzima dah i stvara uspomene

Organizatori Play Media Day 02 su ove godine pripremili posebnu adrenalinsku avanturu za sve ljubitelje prirode, sporta, turizma i druženja „Adrenalin Play Media Day 02“, koji se održava u subotu 20.05.2017. godine. Učesnici „Play Media Day 02“ će imati priliku nakon 19.05. kada se održava cjelodnevni konferencijski i muzički program, da se inspirišu novim idejama u prekrasnom prirodnom okruženju, te da sumiraju utiske, razvijaju ideje, da se bolje upoznaju i druže.

Posjetioce očekuje uzbudljiva i atraktivna avantura u prirodi koja podrazumijeva šetnju i obilazak slapova Švrakave i kanjona Vrbas. Pomenuti prizori zaista oduzimaju dah i idealna su lokacija za inspiraciju, fotografisanje i druženje. U zavisnosti od interesovanja jedna grupa će nastaviti svoju adrenalin avanturu uživajući u raftingu na rijeci Vrbas i zajedničkom ručku u rafting kampu.

Dok će druga grupa svoju adrenalin avanturu nastaviti obilaskom sela Ljubačevo i etno muzeja Ljubačke doline sa preko 5.000 etnoloških eksponata, nakon čega će na prekrasnom vidikovcu uživati tokom ručka u prirodi i probati tradicionalna jela.

Koordinaciju i organizaciju „Adrenalin Play Media Day“ organizatori su povjerili stručnom vodičkom osoblju Planinarskog društva „Kozara“, koje ove godine proslavlja 81. godinu postojanja. Ovo planinarsko društvo svake godine organizuje preko 25 planinarskih tura na internacionalnom i regionalnom nivou, sa preko 1.000 učešća.

Pomenuti tim profesionalnih i stručnih vodiča u posljednjih pet godina, više od 730 dana je proveo na terenu, istražujući i obilazeći više od 60 planina, a posjeduju UIAA licence, te su pripadnici Gorske službe spašavanja. Za sve ljubitelje raftinga na rijeci Vrbas, organizovana je rafting tura koja je povjerena profesionalnim skiperima i vodičima Kluba na divljim vodama – Argonaut Banjaluka.

Cilj „Adrenalin Play Media Day“: team building u prirodi, povezivanje, saradnja, druženje, promocija prirodnih, sportskih i turističkih potencijala Banjaluke i njene okoline.

Više informacija o Adrenalin Play Media Day paketima i agendi događaja, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com/adrenalin

 
Ne propustite Play Media Day 02, odličan spoj edukacije i zabave! Vidimo se!

Izvor: mondo.ba

 

OSTAVITE KOMENTAR:

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Kontakt

Javite nam se!