PLAY MEDIA DAY 02

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ispunio je očekivanja oko 500 učesnika, ali i predavača i panelista koji su 19. 05. 2017. u Banjaluci razmijenili znanje i ostvarili nova poznanstva. Mišljenja su da je Banjaluci nedostajao upravo ovakav događaj, koji će i narednih godina pružiti priliku učesnicima da se kvalitetno edukuju, ali i dobro zabave. Lijepo vrijeme je pomoglo da posjetioci uživaju i u dodatnim sadržajima, oko samog konferencijskog prostora.

Tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter, kvalitetni predavači i teme koje su predstavili bili su povod za diskusije u pauzama, uz osvježenje u Venera zoni na jedinstvenoj tvrđavi Kastel. Dobar provod pored edukacije, pružila je Party zona na tvrđavi Kastel, koja je privukla preko hiljadu posjetilaca koji su uživali u nastupima Lake sa bendom, banjalučkog benda Sopot, dok su Shivoos i Miloš Stankić dodatno rasplesali sve posjetioce koji su uživali u dobroj muzici.

Učesnici avanture zvane Adrenalin Play Media Day, proveli su subotu razmjenjujući ideje i družeći se u prirodi. Bili su veoma hrabri, a neki su se oslobodili i straha od visine. Prva lokacija je podrazumijevala penjanje na slapove Švrakave koji su zaista impresivni i idealno mjesto za fotografisanje. Nasmijana ekipa na čelu sa profesionalnim vodičima Planinarskog društva Kozara, zatim je savladala uspon kroz šumu i uživala u čarima najljepšeg vidikovca na 360 metara nadmorske visine, pogled na Kanjon Vrbasa, koji zaista oduzima dah. Finalna destinacija bilo je impresivno etno selo Ljubačke doline sa preko 5.000 eksponata, gdje su učesnici, organizatori i vodiči PD Kozara, adrenalinsku avanturu zaokružili druženjem uz ručak sa domaćim tradicionalnim jelima.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ponudio je kvalitetnu edukaciju, stvorio nova prijateljstva, saradnje, iskustva i uspomene koje se pamte cijeli život.

PREDAVAČI - PLAY MEDIA DAY 02 - 19.05.2017.

Branimir Brkljač Story Maker
Marko Zorić BBC News
Tomislav Brčić Excellentia
Vedran Vereš Universal McCann
Goran Milić Novinar i urednik
Vildana Selimbegović Oslobođenje
Milan Ćulibrk NIN
Mirjana Hrga RTL Hrvatska
Maja Rakovic Naxi
Nataša Tešanović ATV
Adnan Osmanagić RSG Media Group
Žarko Marković Mondo
Nikola Vrdoljak 404
Petar Vasić Vasić Media
Sanela Dropulić Poduzetnica.hr
Boris Kovaček Pepermint
Mitja Jereb Renderspace
Douglas Arellanes Sourcefabric
Larisa Nuhanović Via Media
Vlatko Dimovski McCann Adriatic
Boris Šurija Behave Agency
Boris Vukić 404
Matija Martek Mediatoolkit
Marko Lokas Broj 42

PLAY MEDIA DAY 02 GALERIJA