Sašo Dimitrievski:

Kreativnost u doba digitalizacije

Kreativnost u vremenu sve veće digitalizacije, vještačke inteligencije, algoritama, pametnih telefona i ostalih novotarija je potrebnija više nego ikada! Marketing stručnjak iz Pristop Grupacije, Sašo Dimitrievski će nam, na Play Media Day 03, objasniti zašto je kreativnost važnija više nego ikada, kao i šta ta nova kreativnost zahtijeva od nas i kuda ide.

Otkriće nam kako se marketinška agencija ili marketing sektor određene kompanije ili institucije transformiše, koje nove vještine uz kreativnosti nastaju i kako na najbolji mogući način postići kvalitetne rezultate. Sašo će u okviru svog predavanja i konkretne primjere kroz domaće i inostrane uspješne kampanje, koje su iskoristile maksimum koristeći navedene alate.

Sašo Dimitrievski je partner i član Izvršnog odbora Pristop Grupacije. Pristop je jedna od vodećih konsultantskih i komunikacionih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Sa sjedištem u Sloveniji, već više od 20 godina je partner ključnih lokalnih i globalnih kompanija, kao i vladinih, nevladinih i međunarodnih organizacija.
Ima više od petnaest godina iskustva menadžmenta u oblasti strateškog marketinga, usluga i razvoja proizvoda, inovacija, interaktivnog marketinga i integrisanih marketinških komunikacija.

Specijalizovan je za telekomunikacije (Cloud usluge, mobilno plaćanje, kao i druge top platforme za dostavljanje sadržaja), IT, digital, mediji i elektronika (TIME), interaktivni, višekanalni.
Često drži predavanja i autor je brojnih stručnih članaka, kao i aktivni član Uprave za marketing Slovenije i drugih udruženja u oblasti marketinga i konsaltinga.