Teleklik, rješenje na klik!

Teleklik – Internet & Solution Provider je i ove godine podržao održavanje regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day, pa će tako, u vrijeme održavanja konferencije, svim posjetiocima biti omogućeno da slobodno komuniciraju putem interneta, koristeći svoje mobilne telefone, tablete ili laptop računare, jer će kompletan prostor na kojem će se održati konferencija biti pokriven kvalitetnim WiFi signalom.

Takođe, Teleklik će ove godine za 10 učesnika konferencije obezbijediti godinu dana besplatnog korištenja TelDev VPS – usluge developerskog virtuelnog privatnog servera sljedeće konfiguracije: RAM – 512 MB, CPU Core – 1vCore, Prostor na disku HDD – 10GB, Transfer 1TB, 1 IP adresa.

Teleklik je Internet & Solution Provider sa sjedištem u Banjaluci. Kompanija na domaćem tržištu posluje od 2009. godine i orjentisana je na pružanje usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnlogija isključivo poslovnim korisnicima.

Teleklik poslovnim korisnicima omogućava kompletan IT outsourcing. Pored Internet servisa, pruža i usluge nabavke i održavanja IKT opreme, implementacije profesionalnih Wireless rješenja, a posjeduje i vlastiti Data Centar koji je smješten u Banjaluci, pa u svom asortimanu ima i usluge Hostinga, kao i širok spektar Cloud servisa. Usluge Teleklika su namijenjene firmama koje žele da unaprijede svoje poslovanje, a istovremeno smanje troškove i povećaju produktivnost.

Tim mladih i inovativnih IT stručnjaka, prateći trendove u razvoju informacionih tehnologija, pronalazi i implementira napredna IT rješenja i na taj način doprinosi razvoju domaćih kompanija.

Jedinstvenost Teleklika se ogleda u tome što svojim potencijalnim korisnicima omogućava testni period, odnosno praktičnu provjeru usluge prije njene konačne kupovine, kao i mogućnost prilagođavanja usluge potrebama korisnika.

Teleklik, rješenje na klik!