VIJESTI

Osnivač i CEO agencije Represent System će se osvrnuti na sve promjene koje su se dešavale u svijetu i biznisu od 2000-te godine do danas.

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day”, predstavljen je od 15-17. aprila na Zlatiboru u okviru proljećne konferencije “Radio dani”, koju organizuje RAB Srbija.

Od digitalnog marketinga očekivali smo mnogo. A šta smo dobili? Postoji li danas digitalna agencija? Ako postoji, šta je ona i koja je njena uloga? Ima li ona kao takva budućnost?

Play Team i Prointer pozivaju blogere iz Bosne i Hercegovine i regiona da se prijave i postanu dio Play Media Day digital tima!

Zajedno sa zvaničnim coworking partnerom Smart Office, omogućili smo boravak i rad u ovom atraktivnom prostoru svim učesnicima Play Media Day 03.

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03 imaće priliku da osvoje poklon kurseve, koje će obezbijediti LINK group.

Nikola Jokić, osnivač i CTO – Digital Assets Power Play, Zagreb će na Play Media Day 03 održati predavanje “Vodič kroz blockchain za bezbrižne”, kojim će pokušati približiti blockchain tehnologiju i njene primjene u stvarnom životu.

Dvojac agencije “Snask” iz Štokholma Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije.

Predstavljen prvi dio programa Regionalnog komunikacijskog događaja

Veliko interesovanje studenata za ovogodišnji događaj u Banjaluci!

Play Media Day 03 – Regionalni komunikacijski događaj, održaće se 8. juna 2018. godine u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci i okupiće na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ispunio je očekivanja oko 500 učesnika, ali i predavača i panelista koji su u Banjaluci razmijenili znanje i ostvarili nova poznanstva.

Prijavite se na Play Media Day Newsletter