VIJESTI

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, koji je održan 08. juna u Banjaluci, pripremio je mnogo aktivacija i poklona za učesnike, koje su obezbijedili partneri ovogodišnjeg događaja! Play & Win dio programa obradovao je mnogobrojne posjetioce, koji su iskreno bili iznenađeni poklonima.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, okupio je 08. juna u Banjaluci, više od 500 predstavnika medija, kompanija, kreativnih agencija, institucija, ali i mnogobrojnih studenata, koji su u Muzeju savremene umjetnosti RS pratili predavanja, radionice i panele, više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka.

Ljeto počinje nakon Play Media Day 03! Spakujte svoje kofere i obradujte vama dragu osobu! Uživajte u divnom ambijentu i kreirajte nove uspomene za pamćenje.

Ovaj događaj iz godine u godinu privlači sve više studenata, kako iz BiH, tako i iz regiona, a kompanija Mtel, koja je partner događaja, za najsrećnija tri studenta ili studentkinje poklanja kotizaciju!

Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave na Play Media Day 03!

Iva će prisutnim učesnicima otkriti kako različiti oglašivački kanali rade zajedno prema istoj kampanji ili poslovnom cilju i zašto bi kompanije uvijek trebale razmotriti kombinovanje kanala kako bi pokrile putovanje potrošača i mikro-trenutke.

Kada se pojavila televizija svi su govorili da je radiju došao kraj! Isto se dogodilo i sa pojavom interneta! Ipak, internet je radiju samo dao krila i doslovno mu otvorio vrata svijeta.

Teleklik – Internet & Solution Provider je i ove godine podržao održavanje regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day.

Play Media Day 03 predstavlja tri panel diskusije koje će privući veliku pažnju posjetilaca regionalnog komunikacijskog događaja 08. juna u Banjaluci.

Svi posjetioci koji budu dio događaja Play Media Day 03, koji se održava 08. juna u Banjaluci, imaće priliku da osvoje oficijelni telefon događaja – Huawei P20!

Iako se krize oduvijek događaju, napretkom tehnologije i društvenih mreža postale su izraženije i opasnije nego ikad. Šutnja je prestala biti zlato, a pred sve većim auditorijem koji želi informacije odmah i sada, njezinu poziciju je zauzela spremnost da se na krizne situacije odgovori na pravi način.

Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean – Christophe Bonis je francuski futurista i vječni lovac na inovativne projekte.

Kako dizajner može razmišljati o vremenu u kojem živi, naučiti kako ne biti zloupotrebljen, kako razlikovati dobro od lošeg, istražiti kako ispoljiti svoju kreativnost kada nemaš naručioca, nego samo svoju ličnu potrebu da progovoriš iz sveg glasa?! Ukratko, zapitati se: Kako biti dizajner u ova izazovna vremena?!

Marketing stručnjak iz Pristop Grupacije objasniće nam, na Play Media Day 03, zašto je kreativnost važnija više nego ikada, kao i šta ta nova kreativnost zahtijeva od nas i kuda ide.

Osnivač i CEO agencije Represent System će se osvrnuti na sve promjene koje su se dešavale u svijetu i biznisu od 2000-te godine do danas.

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day”, predstavljen je od 15-17. aprila na Zlatiboru u okviru proljećne konferencije “Radio dani”, koju organizuje RAB Srbija.

Od digitalnog marketinga očekivali smo mnogo. A šta smo dobili? Postoji li danas digitalna agencija? Ako postoji, šta je ona i koja je njena uloga? Ima li ona kao takva budućnost?

Play Team i Prointer pozivaju blogere iz Bosne i Hercegovine i regiona da se prijave i postanu dio Play Media Day digital tima!

Zajedno sa zvaničnim coworking partnerom Smart Office, omogućili smo boravak i rad u ovom atraktivnom prostoru svim učesnicima Play Media Day 03.

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03 imaće priliku da osvoje poklon kurseve, koje će obezbijediti LINK group.

Nikola Jokić, osnivač i CTO – Digital Assets Power Play, Zagreb će na Play Media Day 03 održati predavanje “Vodič kroz blockchain za bezbrižne”, kojim će pokušati približiti blockchain tehnologiju i njene primjene u stvarnom životu.

Dvojac agencije “Snask” iz Štokholma Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije.

Predstavljen prvi dio programa Regionalnog komunikacijskog događaja

Veliko interesovanje studenata za ovogodišnji događaj u Banjaluci!

Play Media Day 03 – Regionalni komunikacijski događaj, održaće se 8. juna 2018. godine u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci i okupiće na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ispunio je očekivanja oko 500 učesnika, ali i predavača i panelista koji su u Banjaluci razmijenili znanje i ostvarili nova poznanstva.

Prijavite se na Play Media Day Newsletter