Vijesti

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 04, okupio je 07. juna u Banjaluci, oko 1000 domaćih i regionalnih posjetilaca. Predstavnici medija, kompanija, kreativnih agencija, institucija, ali i mnogobrojni studenti, nisu krili oduševljenje bogatim programom događaja. 18 predavanja i 4 panela odvijali su u tri konferencijska prostora prepuna posjetilaca u CineStar 4DX Delta Planet Banja Luka.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 04, počeo je danas u Banjaluci u CineStar 4DX Delta Planet. Program se paralelno odvija u tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter, a koje prisutnima nude ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja vrhunskih stranih, regionalnih i domaćih stručnjaka, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za sve posjetioce.

U toku su posljednje pripreme za početak regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 04, koji će se sutra održati u CineStar 4DX Delta Planet u Banjaluci! Ovaj sada već prepoznatljiv edukativni događaj će na jednom mjestu okupiti predstavnike najuticajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regiona! Play Team, organizator događaja pripremio je najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista!

Ovog petka, 07. juna Play Media Day 04 će okupiti predstavnike najuticajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regiona! Regionalni komunikacijski događaj predstavlja najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista, na novoj atraktivnoj lokaciji CineStar 4DX Delta Planet!

Grad Banjaluka će 07. juna postati centar kreativne industrije regiona! Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 04 će predstaviti najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista, na novoj atraktivnoj lokaciji CineStar 4DX Delta Planet! Veliko interesovanje učesnika pokazalo je da će ovogodišnji događaj okupiti predstavnike najvećih kompanija i kreativnih agencija na jednom mjestu.

Četvrti Play Media Day će se održati u Banjaluci 07. juna 2019. godine u CineStar Delta Planet, te će svim učesnicima ponuditi najbolji program do sada uz mnoštvo atraktivnih tema iz oblasti kreativne industrije! Organizator događaja, kreativna agencija Play Team, ove godine odlučila je da posjetiocima omogući potpuno novi doživljaj u jednom od najljepših i najmodernijih multipleksa u regionu. Dio programa će biti 40 stranih, regionalnih i domaćih stručnjaka, a očekuje se prisustvo oko 1000 učesnika iz BiH, regiona i svijeta.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day po četvrti put će se održati u Banjaluci 07. juna 2019. godine, a svim učesnicima će ponuditi najbolji program do sada! Nova atraktivna lokacija održavanja događaja je multipleks CineStar u Banjaluci, koji će uskoro otvoriti vrata posjetiocima u okviru Delta Planet centra.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, koji je održan 08. juna u Banjaluci, pripremio je mnogo aktivacija i poklona za učesnike, koje su obezbijedili partneri ovogodišnjeg događaja! Play & Win dio programa obradovao je mnogobrojne posjetioce, koji su iskreno bili iznenađeni poklonima.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, okupio je 08. juna u Banjaluci, više od 500 predstavnika medija, kompanija, kreativnih agencija, institucija, ali i mnogobrojnih studenata, koji su u Muzeju savremene umjetnosti RS pratili predavanja, radionice i panele, više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka.

Ljeto počinje nakon Play Media Day 03! Spakujte svoje kofere i obradujte vama dragu osobu! Uživajte u divnom ambijentu i kreirajte nove uspomene za pamćenje.

Ovaj događaj iz godine u godinu privlači sve više studenata, kako iz BiH, tako i iz regiona, a kompanija Mtel, koja je partner događaja, za najsrećnija tri studenta ili studentkinje poklanja kotizaciju!

Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave na Play Media Day 03!

Iva će prisutnim učesnicima otkriti kako različiti oglašivački kanali rade zajedno prema istoj kampanji ili poslovnom cilju i zašto bi kompanije uvijek trebale razmotriti kombinovanje kanala kako bi pokrile putovanje potrošača i mikro-trenutke.

Kada se pojavila televizija svi su govorili da je radiju došao kraj! Isto se dogodilo i sa pojavom interneta! Ipak, internet je radiju samo dao krila i doslovno mu otvorio vrata svijeta.

Teleklik – Internet & Solution Provider je i ove godine podržao održavanje regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day.

Play Media Day 03 predstavlja tri panel diskusije koje će privući veliku pažnju posjetilaca regionalnog komunikacijskog događaja 08. juna u Banjaluci.

Svi posjetioci koji budu dio događaja Play Media Day 03, koji se održava 08. juna u Banjaluci, imaće priliku da osvoje oficijelni telefon događaja – Huawei P20!

Iako se krize oduvijek događaju, napretkom tehnologije i društvenih mreža postale su izraženije i opasnije nego ikad. Šutnja je prestala biti zlato, a pred sve većim auditorijem koji želi informacije odmah i sada, njezinu poziciju je zauzela spremnost da se na krizne situacije odgovori na pravi način.

Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean – Christophe Bonis je francuski futurista i vječni lovac na inovativne projekte.

Kako dizajner može razmišljati o vremenu u kojem živi, naučiti kako ne biti zloupotrebljen, kako razlikovati dobro od lošeg, istražiti kako ispoljiti svoju kreativnost kada nemaš naručioca, nego samo svoju ličnu potrebu da progovoriš iz sveg glasa?! Ukratko, zapitati se: Kako biti dizajner u ova izazovna vremena?!

Marketing stručnjak iz Pristop Grupacije objasniće nam, na Play Media Day 03, zašto je kreativnost važnija više nego ikada, kao i šta ta nova kreativnost zahtijeva od nas i kuda ide.

Osnivač i CEO agencije Represent System će se osvrnuti na sve promjene koje su se dešavale u svijetu i biznisu od 2000-te godine do danas.

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day”, predstavljen je od 15-17. aprila na Zlatiboru u okviru proljećne konferencije “Radio dani”, koju organizuje RAB Srbija.

Od digitalnog marketinga očekivali smo mnogo. A šta smo dobili? Postoji li danas digitalna agencija? Ako postoji, šta je ona i koja je njena uloga? Ima li ona kao takva budućnost?

Play Team i Prointer pozivaju blogere iz Bosne i Hercegovine i regiona da se prijave i postanu dio Play Media Day digital tima!

Zajedno sa zvaničnim coworking partnerom Smart Office, omogućili smo boravak i rad u ovom atraktivnom prostoru svim učesnicima Play Media Day 03.

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03 imaće priliku da osvoje poklon kurseve, koje će obezbijediti LINK group.

Nikola Jokić, osnivač i CTO – Digital Assets Power Play, Zagreb će na Play Media Day 03 održati predavanje “Vodič kroz blockchain za bezbrižne”, kojim će pokušati približiti blockchain tehnologiju i njene primjene u stvarnom životu.

Dvojac agencije “Snask” iz Štokholma Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije.

Predstavljen prvi dio programa Regionalnog komunikacijskog događaja

Veliko interesovanje studenata za ovogodišnji događaj u Banjaluci!

Play Media Day 03 – Regionalni komunikacijski događaj, održaće se 8. juna 2018. godine u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci i okupiće na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ispunio je očekivanja oko 500 učesnika, ali i predavača i panelista koji su u Banjaluci razmijenili znanje i ostvarili nova poznanstva.

Prijavite se na Play Media Day Newsletter

© 2019 Play Media Day. Sva prava zadržana. Organizacija PLAY TEAM