Najsrećnijim posjetiocima

poklon online kursevi!

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03 imaće priliku da osvoje poklon kurseve, koje će obezbijediti LINK group. Ova vodeća multinacionalna kompanija sa sjedištem u Beogradu, se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Sa uspjehom posluje i u Banjaluci, gdje postoje tri obrazovne institucije: ITAcademy – škola za profitabilnu IT karijeru, BusinessAcademy – ovlaštena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i ITEP – Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Poklon kurs ITAcademy – Web Design
Savladajte omiljeni softver web dizajnera!

Brzo i lako savladajte najpopularniji softver za web dizajn. U kursu se obrađuju pojmovi vezani za Dreamweaver Adobe alat, u verziji CC, ali je težište i na osnovama jezika HTML, kao i CSS. Tokom kursa proučavaju se novi pristupi i upotreba HTML i CSS jezika, kada je riječ o funkcionalnostima koje su potrebne kako danas, tako i u godinama koje dolaze. Ovaj online kurs je pravi izbor, ukoliko želite da se ozbiljno bavite web dizajnom. Trajanje online kursa je dva mjeseca.

Poklon kurs: BusinessAcademy – Internet Marketing
Budućnost marketinga je na internetu! Savladajte vještine za uspješne internet marketing menadžere!

U ovom kursu ukazano je na marketinške strategije, koje kompanije mogu koristiti prilikom nastupa na internetu. Opisan je način na koji se kreiraju imidž i identitet, način na koji se približava ciljnim grupama, kupcima i postižu željeni ciljevi. Objašnjeni su pojmovi direktnog marketinga, kontekstualnog marketinga, plaćenog reklamiranja, trgovine na internetu, kao i principi na kojima bi trebalo kreirati sajt koji prodaje. Na kraju kursa ukazano je na buduće trendove i dalji razvoj ovakvog istupanja. Trajanje online kursa je dva mjeseca.

Informacije o nagradnim aktivacijama potražite u LINK group promo zoni na događaju Play Media Day 03, dok je više informacija o kursevima dostupno na: www.it-akademija.com i www.biznis-akademija.com