Play Media Day 03 i Travel Office poklanjaju

spa vikend za dvoje u Opatiji!

Ljeto počinje nakon Play Media Day 03! Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day i turistička agencija Travel Office iz Banjaluke, poklanjaju nezaboravan spa vikend za dvoje u Remisens hotelu Lovran, pored prekrasne Opatije. Spakujte svoje kofere i obradujte vama dragu osobu! Uživajte u divnom ambijentu i kreirajte nove uspomene za pamćenje. Tokom događaja potražite promoterke turističke agencije Travel Office, kojima ćete predati svoju visit kartu, dok će dobitnik ili dobitnica biti objavljen na samom događaju od 17 sati u “Win & Play” dijelu programa u Merkur sali!

Remisens hotel je potvrda životnog stila, elegancije i estetike, inspirišući boravak koji se pamti. Gosti ovog prestižnog hotela su ljudi koji život žive punim plućima. Shvatajući njihovo poimanje odnosa prema životu, izazovima, željama i sjećanjima, osoblje ovog hotela stvara za njih iskustvo koje ih inspiriše, revitalizuje i koje im daje energiju.

Turistička Agencija Travel Office iz Banjaluke osnovana je u decembru 2013. godine, a do sada su realizovali mnogobrojna putovanja na gotovo sve destinacije svijeta, od Južne i Sjeverne Amerike, Kanade, Evrope, Azije, pa sve do daleke Australije.

Njihov prepoznatljiv proizvod svakako su aranžmani za Grčku sa polascima iz Banjaluke u ljetnom periodu i skijališta Slovenije, Italije i Austrije u zimskoj sezoni. Travel Office se može pohvaliti i izuzetno kvalitetnom ponudom za tropske destinacije Indijskog i Atlantskog okeana kao i Pacifika.

Poseban akcenat stavljaju na Maldive, Bali, Sejšele, Tajland i Tenerife kao najprodavanije destinacije iz bogatog asortimana dalekih putovanja.
Posebno su ponosni na mlad i uspješan tim, koji čine izuzetno iskusni agenti koji su snaga ove poznate turističke agencije.