Play Media Day 03 nagradio najsrećnije učesnike!

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, koji je održan 08. juna u Banjaluci, pripremio je mnogo aktivacija i poklona za učesnike, koje su obezbijedili partneri ovogodišnjeg događaja! Play & Win dio programa obradovao je mnogobrojne posjetioce, koji su iskreno bili iznenađeni poklonima.

Kompanija Prointer ITSS i Lenovo su nagradili blogera Nikolu Leru, koji je kreirao originalni tekst o događaju Play Media Day 03 i na temu “Jesmo li na korak od Black Mirrora?”. Dobitnik Nikola Lero je istakao da se već dugo bavi temama, kao što su promocija na društvenim mrežama, mediji, te njihov razvoj. Nagradu je u ime Prointer ITSS uručio PR i marketing menadžer Vlatko Vukotić. Play Media Day 03 i Huawei su nagradili učesnicu Ornelu Terzić, koja je po mišljenju organizatora kreirala najkreativniju fotografiju i podijelila na svom Instagram profilu uz hashtagove #HuaweiP20, #SEEMORE, kao i #playmediaday03. Nagradu je u ime kompanije Huawei uručio Tibor Čavić, marketing menadžer.

Turistička agencija Travel Office iz Banjaluke je tokom dana prikupila veliki broj vizit karti učesnika događaja, a na kraju programskog dijela izvučene su dvije visit karte, koje su vlasnicima istih donijele vrijedne nagrade. Dobitnike je izvukla predstavnica agencije Jasna Trivić. Nezaboravan spa vikend za dvoje u Remisens hotelu Lovran, pored prekrasne Opatije dobila je Goranka Jednak Maksimović. Ipak, tu nije bio kraj vrijednim nagradama Travel Office-a. Imajući u vidu broj učesnika na Play Media Day 03, predstavnici ove turističke agencije su odlučili da poklone još jednu nagradu – sedmodnevni smještaj u Grčkoj za dvije osobe, koju je osvojila volonterka događaja, Teodora Šipka, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03, imali su priliku da osvoje poklon kurseve, koje je obezbijedila kompanija LINK group. Poklon kurs ITAcademy – Web Design, koji je uručila predstavnica akademije Vildana Vuk dobila je učesnica Dajana Bogdanić, uz pomoć kojeg će lako i brzo savladati omiljeni softver web dizajnera. Takođe LINK Group je obezbijedio poklon kurs: BusinessAcademy – Internet Marketing, koji je uručila Arijana Aladžuz. Dobitnik ove vrijedne nagrade je učesnik Saša Tepšić, koji će sigurni smo, savladati vještine za uspješne internet marketing menadžere!

Teleklik je ove godine za 10 najsrećnijih učesnika, koji su ostavili svoje podatke predstavnicima ove kompanije na događaju, obezbijedio godinu dana besplatnog korištenja TelDev VPS – usluge developerskog virtuelnog privatnog servera.