Play Media Day predstavljen na Radio danima

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day”, predstavljen je od 15-17. aprila na Zlatiboru u okviru proljećne konferencije “Radio dani”, koju organizuje RAB Srbija. Ovom događaju prisustvovalo je preko 400 predstavnika radio stanica iz Srbije i regiona – direktora i vlasnika medija, kao i urednika, novinara i prezentera.

Dijana Tepšić, direktorica programa Play Media Day i kreativna direktorica Play Team agencije, svim prisutnim učesnicima prezentovala je koncept regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day, koji iz godine u godinu u Banjaluci okuplja sve veći broj posjetilaca iz cijelog regiona, ali i svijeta. “Play Media Day 03” je regionalni komunikacijski događaj na kojem se usvajaju novi trendovi, nova znanja, razmijenjuju najbolja iskustva i prakse u oblasti kreativne industrije.

Kvalitetan program, kao i dodatni interaktivni sadržaji privukli su pažnju mnogobrojnih posjetilaca i članova RAB Srbija u Hotelu Mona na Zlatiboru, koji će posjetiti ovogodišnji Play Media Day u Banjaluci. Prisutnima je predstavljena turistička i gastro ponuda Banjaluke, adrenalinski sportovi, kao i mnogobrojni dodatni sadržaji koji Grad na Vrbasu nudi.

Po tradiciji Radio dane otvorila je predsednica RAB-a Srbije, Maja Rakovic. Prvog dana sa predstavnicima radio stanica razgovarao je i državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Aleksandar Gajović.

U okviru događaja “Radio dani” predavanja su održali i Marcell Bolla, Bolla Audio, radio imidžing i audio producent (Velika Britanija), Zsolt Bolla, (Magyar radio (javni servis Mađarske), Radio Bridge, Danubius radio, Šlager radio, programski direktor Juventus radija, konsultant, producent, saradnik najvećih evropskih i svjetskih imena radio industrije u oblasti radio imidžinga Steve Silby, Powergold (Velika Britanija), Ivan Božajić, glavni programer sistema 1 Played (Hrvatska), Tomislav Jakobović, konsultant, Brand Media Consulting (Hrvatska), kao i Goranka Jednak Maksimović, producent RTV Vojvodina.