Bojan Šaptović

Bojan Šaptović

Bojan Šaptović

Creative Director | Pioniri Communications, Srbija

Bojan Šaptović je kreativni direktor u agenciji Pioniri Communications. Više kreativni, nego direktor. Radio je za više kompanija iz različitih industrija, od Slovenije do Makedonije. Danas optuživan da je kao dio kreativnog tima davao energiju Guarani, u isto vrijeme dočekao da Metalac izbaci džezvu za ljevoruke, tečno čitao brifove na kineskom za Huawei i još mnogo toga. Ima unutrašnji glas koji ponekad neobuzdano i glasno govori: “Gdje ste sad svi vi što ste me tjerali da ustanem od računara i izađem napolje?”
A kada je “napolju” onda izađe da primi jednu od brojnih domaćih i regionalnih nagrada koje je osvojio, ili da održi predavanje na nekoj od konferencija. U budućnosti će imati sreću da radi sa još nekim brendovima koje voli, a nije imao priliku da im to kaže.
Pioniri Communications je full servis agencija sa fokusom na digital. Kreativna, savremena i uslužna agencija koja prati svaki znak nadolazećih tendencija, prve impulse advertajzing i brending trendova, kao i nagovještaje novih komunikacionih oblika. Agencija koja vjeruje da danas jedino ima smisla biti prvi.
Dobitnici su mnogih prestižnih regionalnih nagrada, poput Gran Prix nagrade za najbolju digitalnu kampanju u Srbiji na IAB MIXX Awards i nagrade SoMo Borac za najbolje marketniške kampanje na Weekend media festivalu u Rovinju.