Bojana Blažević

Bojana Blažević

Bojana Blažević

NLP Master Practitioner, Yoga Instructor | Life Skills Lecturer, Bosnia and Herzegovina

Bojana Mila Blažević je rođena 1. avgusta 1979. u Banjaluci. U njenom vrijednosnom sistemu djeca, kreativnost i porodica , dijele prvo mjesto. Kao svaki Mjesec u Škorpiji, iznad svega cijeni lojalnost, a kao svaka tipična Lavica, voli luksuz i komfor.
U devetnaestoj godini je napustila porodični dom i odlučila da “namjerno” savlada vještinu samostalnosti tako što će početi ispočetka u Londonu, gdje je ostala dvije godine radeći poslove čuvanja djece i pospremanja kuća. U godinama koje su uslijedile, zaključila je da je više mira pronašla u čišćenju tuđeg toaleta, nego u savremenom biznis okruženju.
Završila je Ekonomski fakultet u Banjaluci sa odličnim ocjenama, najkraćim rokovima i prvim burn out momentima. Od tada nadalje, nesvjesno je forsirala sebe i druge da ostvaruju ciljeve i prevazilaze sopstvene granice, sve do 2010. godine kada je napustila “firma 8 do 5 lifestyle” i odlučila da se prepusti onome kojeg je najmanje poznavala – svom biću. Od tada, gotovo svaku papirnatu novčanicu koju je uštedjela, godinama je ulagala u sebe i sjajne edukacije na polju ličnog razvoja, joge, kids joge, Neuro-lingvističkog programiranja, itd. Već 3 godine zaredom je eksterni trener vještina življenja za fenomenalni projekat Coca-Colina podrška mladima, kojem je prisustvovalo preko 1000 studenata iz cijele Bosne i Hercegovine.
2012. godine je započela dublja istraživanja Flow stanja kroz izradu certifikacijskog NLP Master rada na temu kreativnog flow-a i kako ga natprosječno uspješni umjetnici ostvaruju.
Već nekoliko godina uspješno vodi svoj yoga studio “Životni atelje” . Od 2017. godine piše kolumne za najtiražniji ženski magazin “Ljepota i Zdravlje”.
2017. godine izdaje svoju prvu knjigu pod nazivom „Prodavnica istine“, čije je prvo izdanje rasporodato u samo 30 dana. 2019. godine izdaje drugu knjigu pod nazivom “Dozvola za bliskost”. Njenim edukacijama je do sada prisustvovalo preko 2500 zadovoljnih učesnika.
Njeni dosadašnji klijenti su: m:tel, voda Jana, Konzum, Cambridge centar Banjaluka, Gender Centar Republike Srpske, Balans plus, Preda i Coca- Cola BiH. Silom korona prilika, preusmjerava svoj rad online i upravo kreira holistički program za žene koje žene idealnu vezu sa sobom i život po svojoj mjeri. I dalje nastavlja da istražuje najdublje slojeve svoje duše.