Branislava Antović Aleksić

Branislava Antović Aleksić

Branislava Antović Aleksić

Journalist, Blogger | Brana’s Divine World, Serbia

Branislava Antović Aleksić je rođena u Aleksincu prije 33 godine. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Odmah po diplomiranju, pokrenula je svoj blog. Tri godine nakon njegovog pokretanja, Branislava počinje profesionalno da se bavi blogovanjem. Iste godine dobija priznanje od strane PC Press magazina za jedan od pet najboljih blogova i jedan od pedeset najboljih sajtova u Srbiji za 2013. godinu.
Sledeće godine, kompanija “Grand Aroma” uvrštava Branislavu na spisak 50 uspješnih žena Srbije, a domaći magazin “Bazar” nagrađuje je nagradom “Ličnost od stila”. U novembru 2018. godine, u okviru manifestacija “Wannabe Digital Awards”, biva proglašena za lifestyle blogera godine, a u novembru 2019. godine jedna je od finalistkinja izbora “Cvijet uspjeha za ženu zmaja” koji organizuje Udruženja poslovnih žena Srbije.
Danas, Branislava je vlasnica agencije “Brana’s Divine World” i nalazi se na čelu tima od šestoro ljudi koji zajedno rade na sadržaju bloga Brana’s Divine World, koji je u međuvremenu postao jedan od najpoznatijih lifestyle blogova u regionu. Kako sama ističe, uspjela je da od svog hobija stvori svoj posao iz snova, a od svog bloga medij u kakvom je oduvijek željela da radi.