Dunja Jovanić

Dunja Jovanić

Dunja Jovanić

Influencer | @imfashionbabe, Serbia

Dunja Jovanić je rođena 1989. godine u Novoj Pazovi, diplomirani je ekonomista koji se bavi poslom influensera skoro 8 godina. Njena priča na društvenim mrežama počela je kada je pokrenula beauty blog „Fashion Babe“. Jedna je od prvih djevojaka koje su počele da se bave ovim poslom u Srbiji. Danas je na Instagramu prati 236.000 ljudi. Jedna je od najuspješnijih influenserki u regionu.
Prvobitno je pokrenula modni blog, a vremenom su se teme proširile, tako da danas njene društvene mreže objedinjuju više oblasti. Beauty trendovi, travel blog, uređenje enterijera i svakodnevni životni savjeti, su ono što se danas može naći na njenim kanalima promocije, uz modu koja je ostala na prvom mjestu.
Do sada je sarađivala sa preko 150 klijenata, na stotinama različitih kampanja i projekata. Ona je između ostalog, i brend ambasador za Maybelline New York, kao i Nike. Na društvenoj mreži ima specifičan stil i pratioci je prepoznaju po popularnim vlogovima koje snima. Prošle godine inicirala je snimanje videa o internet nasilju radi prevencije istog, kreirala je jako tražen online kurs za influensere, a trenutno radi paralelno na nekoliko većih projekata o kojima će se uskoro znati više.