Igor Mladinović

Igor Mladinović

Igor Mladinović

Creative Director | Imago Ogilvy, Hrvatska

Gimnaziju u Zagrebu je upisao, jer nije tačno znao šta bi radio u životu. Iz istog razloga je upisao i Fakultet mašinstva i brodogradnje, da bi shvatio šta nikada ne bi radio u životu. Čim se zaposlio u reklamnoj agenciji kao copywriter, konačno je shvatio šta želi raditi još dugo vremena. To uspješno radi posljednjih 15-ak godina. U tom periodu je bio član brojnih domaćih i svjetskih žirija, a sa svojim timom je osvojio više-manje sve bitne svjetske nagrade u oglašavanju, uključujući kanskog Lava, Epicu, Clio, Eurobest… Isti tim je zaslužan i za neke od najuspješnijih kampanja u region, u proteklih nekoliko godina. Slovi za jednog od najkreativnijih ljudi u Hrvatskoj.
Agencija Imago, u kojoj je na mjestu glavnog kreativnog direktora, je iz kreativnog studija izrastala u vodeću hrvatsku agenciju s potpunom uslugom, a ujedno je i prva, i za sada jedina hrvatska agencija, koja je osvojila Lava u Kanu.
Igor je suvlasnik restorana La Štruk u Zagrebu, pravi najbolje štrukle, a zna najbolje recepte za uspješne kampanje, nagrade i pobjede.