Nikolina Andrić

Nikolina Andrić

Nikolina Andrić

Homompreneur, Virtual Assistant | Host Podcast: Vreme je za VAS, Srbija

Nikolina Andrić je homompreneur – mama, koja razvija svoj biznis online, od kuće. Autorka je 3-mjesečnog online programa Vakademija, koji pomaže ženama da postanu virtuelni asistenti. Do sada je promijenila živote više od 100 žena, koje su prošle kroz program i pronašle svoje mjesto u online svijetu. Njen ultimativni cilj je da pokaže drugim ženama, dokazujući da je moguće da imaju oboje – i porodicu i karijeru, te da ih podrži na tom putu.
Pored Vakademije, autorka je i voditeljka jednog od prvih podcasta u Srbiji – Vreme je za Vas, u kojem razgovara sa realnim ženama, sa kojima svi možemo da se poistovjetimo, a koje su uspjele da unovče svoja znanja u online svijetu i od toga žive.
Ove godine planira da organizuje prvu konferenciju posvećenu Virtuelnim Asistentima, kao i online kurs o tome, kako se kreira uspješan online kurs. 2019. godine je bila polaznica Digital Course Academy kod Amy Porterfield i iste godine je izabrana za Affiliate partnera.
Živi u malom vojvođanskom selu sa suprugom i troje djece, gdje se trude očuvati izvorne vrijednosti i istinske partnerske, porodične, ali i veze sa prirodom.
Njen moto je: Ako i vi mislite da je vrijeme provedeno sa porodicom, jednako dragocjeno kao i uspješna karijera, 144% sam sigurna da ćemo se savršeno slagati.“
Više informacija na www.nikolinaandric.com