Saša Tenodi

Saša Tenodi

Saša Tenodi

Autor podkasta "Surove strasti" | Hrvatska

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima edukovan u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj i s Ivanom Vorasom začetnik podcasta Surove strasti.
2016. godine završio je Grant Cardone University, trenutno najpopularniju business & sales akademiju u SAD-u.
Početkom 2019.godine završio Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD)
2013. godine izdana je njegova prva knjiga „Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be“ koja je u kategoriji ličnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.

 

Opis panela na Play Media Day 04:

Podkast – Nova poslastica za oglašivače

Na panelu ćete saznati zašto je podkast novi medij za plasiranje sadržaja, ko se i kako oglašava u podkastima… Regionalni podkasteri podijeliće iskustva pokretanja podkasta, povezivanja sa slušaocima, izgradnje podkast brenda, načine promocije sadržaja kao i biznis modele u podkastingu. Prateći predviđanje da će se za dvije godine većina pretraga obavljati glasom saznajte kako se audio sadržaji na zahtjev mogu monetizovati, koliko je pričanje priča glasom moćan alat u marketing kampanjama i na koji način prevazići ograničenja audio sadržaja na zahtjev.