Vladimir Mitrović

Vladimir Mitrović

Vladimir Mitrović

Kreativni direktor | Ovation BBDO, Srbija

Kada je završio Medicinski fakultet, završio je i sa medicinom i sasvim logično, počeo da se bavi dizajnom. Prvih nekoliko godina profesionalnog angažmana provodi u aktivnom objašnjavanju rodbini, zašto je to uradio i čime se on zapravo bavi. Tokom te zahtijevne prakse stiče neophodno iskustvo u kreativnoj komunikaciji i shvata kako jedna, naizgled obična priča, može da se ispriča na različite načine. Takođe, shvata koncept zahtijevne publike. Ohrabren uspjehom, nastavlja da se usavršava u advertajzing agencijama.
Danas, okružen nekom novom rodbinom u Ovation BBDO-u, učestvuje u kreiranju brend komunikacija za najveće domaće i regionalne klijente. Zajedno sa kolegama, potpisuje neke od najnagrađivanijih integrisanih kampanja u regionu u proteklih par godina.

 

Opis predavanja na Play Media Day 04:

Pričaj integrisano, da te cijeli svijet razumije!

Ako mislite da su dobra ideja i lijepa egzekucija na jednom kanalu dovoljne za uspješnu kampanju, razmislite još jednom. Na primjerima njihovih uspješnih posljednjih kampanja, vidjećemo zašto je integrisan pristup nadmoćan u borbi za pažnju potrošača.