Politika privatnosti

Play Media Day web stranica koristi „kolačiće“ – male tekstualne datoteke koje kreira veb-sajt i koje sadrže podatke. Oni se čuvaju na računaru posjetioca kako bi korisniku obezbijedili pristup različitim funkcijama.
Kolačiće koristimo da bismo saznali više o interakciji korisnika sa našim sadržajem i da bi nam pomogli da poboljšamo doživljaj posjetiocima našeg web stranice.
Posjetioci koriste funkciju dijeljenja da bi naš sajt i sadržaj preporučili na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići čuvaju informacije o tome kako posjetioci koriste funkciju dijeljenja – mada ne na individualnom nivou.

Za neke od funkcija na našem veb-sajtu koristimo izvore trećih lica, na primjer, kada posjetiš stranicu koja sadrži video-snimke ili veze sa YouTube-om. Ovi video-snimci ili veze (i sav drugi sadržaj preuzet od trećih lica) mogu da sadrže kolačiće trećih lica, pa ćeš možda morati da na veb-sajtovima tih trećih lica pročitaš njihovu politiku o upotrebi kolačića.

Play Media Day koristi Google Analytics, Facebook pixel, kao i DotMetrics koji koristi kolačiće. Na nivou agregacije, kolačići čuvaju informacije o tome kako posjetioci koriste veb-sajt, uključujući broj prikazanih stranica, o tome odakle je posjetilac i o broju posjeta, kako bi se veb-sajt poboljšao i obezbijedio dobro korisničko iskustvo.

Međutim, možeš da odlučiš da odbiješ ili blokiraš kolačiće koje postavljaju veb-sajtovi bilo kog trećeg lica tako što ćeš promijeniti podešavanja u svom pretraživaču – više detalja naći ćeš u odjeljku „Help“ svog pretraživača. Imaj u vidu da većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, pa ako ne želiš da se kolačići koriste, moraš da ih aktivno obrišeš ili blokiraš.

Za informacije o korišćenju kolačića na pretraživačima mobilnih telefona i za detalje o tome kako da odbiješ ili obrišeš takve kolačiće, konsultuj priručnik za svoj mobilni telefon.

Ne zaboravi da ćeš, ako odbiješ korišćenje kolačića, i dalje moći da posjećuješ Play Media Day, ali da neke od funkcija možda neće pravilno funkcionisati.

 

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Play Media Day web stranice i svih njegovih dijelova automatski prihvataš sva pravila korišćenja. Play Media Day zadržava pravo promjene izgleda, sadržaja i pravila korišćenja, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio veb-sajta, bez obaveze prethodne najave.

Play Media Day sadrži vlastite sadržaje, sadržaje partnera i oglašivača, i linkove na spoljne stranice.

Sve sadržaje koje objavljuje Play Media Day web stranica, koristiš na vlastitu odgovornost i veb-sajt se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Play Media Day polaže autorska prava na sav vlastiti sadržaj i vizuelna rješenja. Neovlašteno korištenje našeg sadržaja bez prethodne dozvole smatra se kršenjem autorskih prava, te se isti na druge internetske medije mogu prenositi samo uz naznaku Play Media Day web stranice kao izvora.

Ukoliko smatraš da je Play Media Day povrijedio tvoja autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja prigovora.